در دیدار رئیس پژوهشگاه با مدیر حوزه های علمیه کشور

توسعه و تعمیق همکاری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و حوزه های علمیه مورد تاکید واقع شد

دکتر علی محمد حکیمیان رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور دیدار و گفتگو کرد.

به گزارش روابط عمومی، چهارشنبه ۱۴ خرداد ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با آیت الله اعرافی مدیر حوزه های علمیه کشور دیدار و گفتگو کرد. در این دیدار گزارش فعالیت های سال ۱۳۹۸ پژوهشگاه و تلاش ها و فعالیت های داخلی و بین المللی حوزه های علمیه خصوصاً در شرایط کرونا بررسی گردید.

آیت الله اعرافی با تشکر از تلاشهای اعضای هیئت علمی و کارکنان خدوم پژوهشگاه و ابلاغ سلام به آنان، رهنمودهایی جهت محقق ساختن آرمانهای امام راحل و مقام معظم رهبری در پیشبرد حوزه علوم انسانی اسلامی ارائه فرمودند.
در پایان این دیدار آیت الله اعرافی و دکتر حکیمیان بر توسعه و تعمیق همکاری پژوهشگاه و حوزه های علمیه در راستای فعال کردن بخشهای مختلف تفاهم نامه فی مابین و استفاده از ظرفیت موجود تاکید کردند.

کلید واژه ها: رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه مدیر حوزه های علمیه کشور آیت الله اعرافی دکتر حکیمیان