دبیر علمی کنفرانس گفت:

ارائه ۸ مقاله در پنل جامعه شناسی کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده

۰۷ اسفند ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۶ کد : ۳۷۶۶۹ اخبار
دبیر علمی کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده گفت: پنل جامعه شناسی کنفرانس روز ۱۸ ام با ارائه هشت مقاله برگزار می شود.

حجت الاسلام دکتر حسین بستان در گفتگو با خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه اظهار داشت: کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده روز ۱۸ و ۱۹ اسفند ماه برگزار می شود.
وی که علاوه بر دبیری علمی کنفرانس مدیریت پنل جامعه شناسی را بر عهده دارد گفت: پنل جامعه شناسی از ساعت هشت تا ۱۲ صبح برگزار می شود که ۲ سخنران خارجی و ۶ سخنران ایرانی به ارائه مقاله می پردازند.
دبیر علمی کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده عنوان کرد: پس از بررسی مقالات، آنهایی که امتیاز بیشتری کسب کرده بودند در شورای تخصصی انتخاب شده و در روز ۱۸ ام ارائه می شوند.
وی گفت: بیش از ۳۰ مقاله به این بخش از کنفرانس ارسال شده بود که از میان آن ها هشت مقاله پذیرفته شد.
دکتر بستان با بیان اینکه چهار پنل به صورت مستقل در همایش وجود دارد، افزود: پنل روانشناسی روز ۱۸ ام و پنل علوم تربیتی و فقه و حقوق روز ۱۹ ام برگزار می شود.
وی بیان کرد: کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده در تالار حکمت پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود.

کد تحریریه : ۱۱۱

کلید واژه ها: کنفرانس بین المللی یافته های نوین مناسبات دین و خانواده پژوهشگاه حوزه و دانشگاه جامعه‌شناسی مقاله

آخرین ویرایش۱۵ اسفند ۱۴۰۰