طی حکمی

معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.

۰۷ فروردین ۱۴۰۲ | ۱۴:۱۱ کد : ۳۷۹۹۸ اخبار
دکتر سید رضا حسینی‌ به عنوان معاونت پژوهشی،آموزشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد
معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، دکتر سعیدی روشن ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طی حکمی دکتر سید رضا حسینی را به معاونت پژوهشی، آموزشی و فناوری منصوب کرد.

حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسینی دانشیار گروه اقتصاد است که ریاست پژوهشکده علوم اجتماعی را نیز بر عهده دارند.

در مراسم تودیع و معارفه که روز دوشنبه هفتم فروردین برگزار شد، از زحمات دکتر مجید کافی معاون پیشین تقدیر و تشکر شد.

در حکم ابلاغی چنین آمده است:
 امیدوارم با استعانت از عنایات خدای متعال و پیروی از تعالیم والای اسلام ناب، مبانی علمی، روحیه جهادی و رویکرد برنامه محور، با استناد به راهبرد نقشه جامع علمی کشور، اساسنامه پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و ماموریت‌های محوّل از سوی وزارت محترم در حکم رئیس پژوهشگاه، و با جلب همکاری استادان و محققان ارجمند و مدیران و کارکنان گرامی، نقشی موثر در تحقق اهداف بنیادی پژوهشگاه ایفا نمائید.
تأکید می‌شود جهت‌گیری اصلی برنامه‌های علمی معطوف پژوهش‌های هوشمند مبتنی بر تمحض اعضا و گروه‌های علمی و تشخیص ضرورت‌ها، تعیین اولویت‌ها، پیشتازی در مرزهای دانش و مرجعیت علمی در حوزه پژوهش، با اتکا بر مبادی و مبانی متقن دینی و علمی و منطق اجتهادی قویم، و آورده علمی صائب، روزآمد، کارآمد و در راستای تامین نیازهای نظری و حاجات کاربردی جامعه اسلامی باشد.

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری دکتر سیدرضا حسینی

آخرین ویرایش۱۵ فروردین ۱۴۰۲