به مناسبت ۲۷ آذر؛

نشست «علم، حکمرانی و تمدن اسلامی» از مجموعه نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود

معاون پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شعار امسال هفته پژوهش در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه «پژوهش در علوم انسانی، بسترساز رشد تولید و مهار تورم» است، گفت: تجلیل از برترین‌های آموزشی و پژوهشی، حضور در نمایشگاه‌ دستاوردهای پژوهشی، برگزاری نشست‌های علمی و کرسی‌های علمی ترویجی و برگزاری ششمین نشست از مجموعه نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه با عنوان «علم، حکمرانی و تمدن اسلامی» از برنامه‌های پژوهشگاه در هفته پژوهش و وحدت حوزه و دانشگاه است.

دکتر سیدرضا حسینی معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، در گفت‌وگو با روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با بیان اینکه شعار امسال هفته پژوهش در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه «پژوهش در علوم انسانی، بسترساز رشد تولید و مهار تورم» است، در تشریح برنامه‌های هفته پژوهش این پژوهشگاه، بیان کرد: در هفته پژوهش از برترین‌های آموزشی و پژوهشی و یاوران علمی پژوهشگاه(اعم از پژوهشگران، مدیران، سردبیران، دانشجویان، دانش‌آموختگان و اشخاص حقیقی و حقوقی پشتیبانی کننده از امور پژوهشی و یاوران علمی پژوهشگاه) تجلیل خواهد شد.

دکتر حسینی اظهار کرد: حضور فعال در نمایشگاه‌ دستاوردهای پژوهشی و فن‌بازار استانی و ملی از دیگر برنامه‌های هفته پژوهش در  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

معاون پژوهشی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه از همکاری با مجمع پژوهشگاه‌های علوم انسانی در برگزاری «چهارمین همایش علوم انسانی – اسلامی پژوهش و فناوری» خبر داد و گفت: محوریت موضوعات این همایش شامل «علوم انسانی اسلامی و نقش آن در حل معضلات اجتماعی»؛ «نقش علوم انسانی اسلامی در اداره مطلوب جامعه (نظام حکمرانی)»؛ «نقش علوم انسانی اسلامی در ایجاد تمدن نوین اسلامی» و «ارزیابی و تحلیل فرهنگ و تمدن غرب(اومانسیم، حقوق بشر و...) و برونداد آن در نسل¬کشی فلسطین و غزه» است.

وی به طراحی و برگزاری کرسی‌های علمی ترویجی در هفته پژوهش اشاره کرد و گفت: عناوین این کرسی‌های علمی ترویجی شامل «تبیین آسیب های اجتماعی بر پایه نظریه دنیا دوستی»، «رنج رهایی بخش در آیین کاتولیک و تشیع امامی/ واکاوی اندیشه های محمود ایوب»، «کرامت انسان مبنای حق تعیین سرنوشت»، «مکتب تاریخ نگاری علوی و عثمانی»، «نسبت سیره‌شناسی با علوم قرآنی» و «داوری در فقه امامیه» می‌باشد.

وی از جلسات نقد و بررسی کتاب‌های منتشر شده و نشست‌های علمی تخصصی به عنوان ویژه برنامه‌های دیگر این هفته نام برد و بیان کرد: عناوین این نشست‌ها و جلسات شامل نشست‌های علمی «روانشناسی قرآن بنیان: ارکان، فرآیند، روش‌ها» و «دانشگاه اسلامی و نسبت آن با دانشگاه‌های تمدن‌ساز»؛ «جلسه نقد پیش از چاپ کتاب تاریخ امام مهدی(عج)»؛ «کارگاه چرخه تولید و نوآوری در علوم انسانی» و «پیش نشست همایش ملی اقتصاد اسلامی در مواجهه با مشکلات اقتصاد کشور با عنوان رابطه نرخ ارز با افزایش تورم» است.

وی در پایان با اشاره به برگزاری مجموعه‌ نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه در سال‌های گذشته در  پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، تصریح کرد: ششمین نشست ویژه 27 آذر از مجموعه نشست‌های وحدت حوزه و دانشگاه با عنوان «علم، حکمرانی و تمدن اسلامی» با سخنرانی مقامات و شخصیت‌های علمی برجسته کشور، همزمان با روز وحدت حوزه و دانشگاه برگزار می‌شود.

کد تحریریه : ۹۶۳

کلید واژه ها: دکتر سیدرضا حسینی هفته پژوهش پژوهشگاه حوزه و دانشگاه شعار هفته پژوهش معاون پژوهشی، آموزشی و فناوری