با هدف گسترش همکاری‌های علمی بین‌المللی؛

پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مرکز کربلا للدراسات و البحوث عراق توافق‌نامه همکاری امضا کردند

توافق نامه بین‌المللی همکاری‌های علمی، پژوهشی و اجرایی بین «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه» و «مرکز کربلاء للدراسات و البحوث؛ العتبه الحسینیه المقدسه عراق» امضا شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، توافق نامه بین‌المللی همکاری‌های علمی، پژوهشی و اجرایی بین «پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛ جمهوری اسلامی ایران» و «مرکز کربلاء للدراسات و البحوث؛ العتبه الحسینیه المقدسه، جمهوری عراق» امضا شد.

این توافق نامه دیروز 24 مهرماه در راستای همکاری در برگزاری چهارمین همایش بین‌المللی احیاء میراث علماء کربلا؛ بزرگداشت علامه صاحب ریاض(سیدعلی طباطبایی) ب امضا طرفین رسید.

کد تحریریه : ۹۶۲

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه توافق نامه دکتر سعیدی روشن