عضویت رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ستاد اندیشه‌ورز علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی قم

۲۷ مرداد ۱۴۰۳ | ۲۱:۳۱ کد : ۳۸۴۵۵ اخبار
دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدباقر سعیدی روشن رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را به مدت ۴ سال به عنوان عضو هیئت اندیشه‌ورز استان قم منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، شورای عالی انقلاب فرهنگی با هدف تمرکززدایی در حوزه علم، آموزش عالی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان اقدام به ایجاد «هیئت‌های اندیشه ورز استانی» در دانشگاه مادر هر استان نموده است.

از این رو به منظور استفاده حداکثری از ظرفیت نخبگانی و تصمیم‌ساز کشور، دبیر ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی طی حکمی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمدباقر سعیدی روشن رییس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و استاد تمام گروه قرآن‌پژوهی پژوهشکده علوم اسلامی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه را به مدت 4 سال به عنوان عضو هیئت اندیشه‌ورز استان قم منصوب کرد.

ضمن عرض تبریک خدمت ایشان، موفقیت ایشان را در پیشبرد اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلام ایران از ایزد منان مسئلت می‌نماییم.

کد تحریریه : ۹۶۳

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه دکتر سعیدی روشن ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هیئت اندیشه‌ورز استان قم شورای عالی انقلاب فرهنگی

آخرین ویرایش۲۷ مرداد ۱۴۰۳