وضعیت سنجی دوره های معرفت افزایی؛ در نگرش اعضای هیأت علمی دانشگاه ها و مؤسسه های آموزش عالی

گروه‌ها : جامعه شناسی
کد کتاب : ۲۹۰
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : جامعه شناسی
طرف‌های مشارکت : دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۳۹۳
آخرین نوبت چاپ : ۱
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۳۳۰
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۱۲۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

براساس آیین‌نامه و دستورالعمل اجرایی دوره‌های دانش‌افزایی، کارگاه‌های معرفت‌افزایی استادان در سال‌های ۱۳۹۰ و ۱۳۹۱ در برخی از دانشگاه‌های کشور اجرا شد. پس از آن بود که انبوهی از دیدگاه‌های موافق و مخالف، راضی و ناراضی، خوش‌بینانه و بدبینانه و... به ستادهای اجرایی طرح معرفت‌افزایی ارائه شد؛ اما شناخت نقاط قوت و ضعف طرح از لابه‌لای این دیدگاه‌ها کار آسانی نبود؛ چرا که نخست، این مقدار از دیدگاه‌های رسیده به ستاد‌های اجرایی به اندازه‌‌ای نبود که قابل تعمیم به کل طرح و اجرای آن باشد؛ و دوم، چون این دیدگاه‌ها هدفمند ارائه شده‌ بودند، به همین دلیل قابل اتکا و استناد نبودند. از این‌رو شناخت وضعیت طرح در مقام اجرا از نظر استادان به‌عنوان فراگیران طرح، زمینه‌ای برای انجام این تحقیق قرار گرفت. این پژوهش درصدد است چشم‌انداز اعضای هیأت علمی دانشگاه‌ها و مؤسسه‌های آموزش عالی را نسبت به برگزاری کارگاه‌های معرفت‌افزایی نشان دهد و به مدیران اجرایی طرح راهکارهایی ارائه دهد تا ابهام‌های موجود را برطرف و در اجرای طرح موفق‌تر از گذشته عمل کنند.

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل: