فرهنگ دینی؛ مفاهیم، نظریه ها و راهکارها

پدیدآورنده: دکتر مجید کافی
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
دسته کتاب : جامعه شناسی
طرف‌های مشارکت : دبیرخانه شورای اسلامی شدن دانشگاه ها و مراکز آموزشی شورای عالی انقلاب فرهنگی
تاریخ انتشار : اردیبهشت ۱۳۹۲
آخرین نوبت چاپ : ۱
زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۸۰
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۸۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

اهمیت و گسترش فرهنگ دینی از زمان طرح جهانی‌شدن فرهنگ بیش از پیش در جوامع دینی به‌خصوص اسلامی آشکار شده است. مقابله با فرهنگ وارداتی غربی و تأکید بر فرهنگ دینی در پاره‌ای از جوامع دینی چالش‌هایی، چه به‌لحاظ نظری و چه به‌لحاظ عملی، میان موافقان و مخالفان آن به‌وجود آورده است. سؤال‌های مطرح برای حل این چالش‌ها در این کتاب در دو بخش نظری و کاربردی تنظیم شده‌اند. روش تحقیق مورد استفاده در این اثر روش دلفی است. در این‌روش دیدگاه‌های‌متنوع و متفاوت صاحب‌نظران، متخصصان و اهل علم به سمت ایجاد یک همگرایی سوق داده می‌شود. بنابراین پس از مصاحبه و جمع‌آوری داده‌ها از اندیشمندان با رویه تحلیل محتوا سعی شد نظریه زمینه‌ای از داده‌ها استخراج شود. در پایان نیز نتایج تحقیق به صورت نمودار، بسان نظریه‌های زمینه‌ای ارائه شد.

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل: