در راستای طرح بازدید طلاب و دانشجویان سراسر کشور

طلاب مدارس علمیه خواهران استان البرز از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند

طلاب استان البرز در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور یافته و در برنامه های علمی و پژوهشی شرکت کردند.
طلاب مدارس علمیه خواهران استان البرز از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بازدید کردند

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، طرح بازدید طلاب مدارس علمیه و دانشگاه های سراسر کشور از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه با هدف آشنایی طلاب و دانشجویان با فضای حرفه ای پژوهش، دیدار با پژوهشگران پیشکسوت، آشنایی با یافته های جدید علوم انسانی اسلامی، شرکت در کارگاه های علمی و دیگر اهداف طراحی شده برگزار می شود.
در این طرح، طلاب مدارس علمیه استان البرز روز دوشنبه هشتم آذر ماه در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حضور یافته و در برنامه های علمی و پژوهشی شرکت کردند.
در همین راستا در روز ۱۹ آبان نیز طلاب سطح 3 استان مرکزی در پژوهشگاه حضور یافتند.
در طرح بازدیدهای علمی، مدیریت حوزه های استانها، مدارس و دانشگاه ها می توانند با ارائه درخواست بازدید در سایت پژوهشگاه (https://rihu.ac.ir/fa/form/2) یا تماس با شماره 02532111204 نسبت به هماهنگی برنامه بازدید اقدام کنند.

کد تحریریه : ۱۱۱

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طلاب استان البرز طرح پژوهشی بازدید علمی