واقعیت آموزش در سند توسعه پایدار ۲۰۳۰ فلسفه، تضادها و چالش‌ها

the reality of education

گروه‌ها : علوم تربیتی
ناشر : پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و پژوهشکده مطالعات اسلامی در علوم انسانی دانشگاه فردوسی مشهد
دسته کتاب : علوم تربیتی
طرف‌های مشارکت : دانشگاه فردوسی مشهد
شابک : 9786002983381
نسخه الکترونیکی : ندارد
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۴۴۰٬۰۰۰ ریال

با توجه به اهمیت «تربیت» در جامعه، دولت‌ها خود را متولی آن می‌دانند. در سند آموزش توسعۀ پایدار(2030) اختیارِ تربیت به یونسکو (بخوانید غرب) داده شده است. بنابراین، در این کتاب برای واکاوی مفید یا مضر بودن آن پاسخ علمی به پرسش‌های زیر داده خواهد شد: سند 2030 چیست؟ اهداف آن چیست؟ محتوای آن چیست؟ تأثیرات تربیتی آن چگونه است؟ آیا این سند با فرهنگ ایرانی سازگار است؟ آیا پذیرش آن با قوانین کشور در توافق است؟ آیا این سند می‌تواند برای کشور مشکل امنیتی درست کند؟ چگونه برخی دولت‌ها یا برخی از نخبگان این‌گونه اسناد را تجویز می‌کنند؟ چگونه این‌چنین اسنادی می‌توانند در جامعه مقبولیت پیدا کنند؟ آیا سند 2030 در بین غربی‌ها مقبولیت دارد؟

ارسال با ایمیل:
( ۴ )