درسنامه ترجمه؛ اصول، مبانی و فرایند ترجمه قرآن کریم

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۳۳۵
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : شایسته تقدیر ، نهمین ، کتاب فصل ، 1388 شایسته تقدیر ، دوازدهمین کتاب سال حوزه ، 1389
قیمت : ۴۰٬۰۰۰ ریال
خرید آنلاین کتاب

درسنامه‌ ترجمه که در واقع روش‌شناسی ترجمه است، روش‌ها و ظرایف زبانی ترجمه را به بحث می‌گذارد و با بررسی اصول، مبانی و فرایند ترجمه قرآن، حرکت مترجم از زبان مبدأ به زبان مقصد را بازسازی کرده و به تصویر می‌کشد. در این کتاب، برخی مباحث فرعی و دخیل در حوزه ترجمه مورد توجه بوده و هرچند محور اصلی آن به مهم‌ترین متن حساس، یعنی قرآن کریم، اختصاص یافته، به متون دیگر و نیازهای ترجمه و آنها نیز نظر دارد. افزون بر این، تلاش کرده تا حد مجال، مباحث با دیدی جامع نگریسته شود. نوشتار حاضر به منظور تأمین متن آموزشی مقاطع تخصصی مربوط تدوین یافته و با ارائه بسترهای پژوهشی و خودآزمایی، زمینه فعالیت علمی و دانش‌پژوهان را فراهم آورده است.

• نوبت چاپ: دوم : ۱۳۸۹

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۳ )