تاریخ جامع جنگ های صلیبی (جلد هفتم) منابع یونانی جنگ‌های صلیبی

نسخه الکترونیکی : ندارد
مرحله تولید : چاپ شده
قیمت : ۲۷۰٬۰۰۰ ریال

منابع یونانی جنگ‌های صلیبی اهمیت ویژه‌ای دارد. در این میان مهم‌ترین، الکسیاد به قلم آنا کامنا دختر امپراتور بزرگ رم شرقی یا بیزانس به نام الکسیوس کامنوس است. آنا با کتاب خود، نامش را در زمره مورخان برجسته یونانی در قرن‌ها میانی قرار داده است. هرچند به علت نگارش کتاب در روزگار پیری و ضعف حافظه دچار اشتباهاتی شده و یا به علت تعصب یونانی خود در موارد متعددی درباره صلیبی‌ها از جاده اعتدال خارج شده، اما تاریخش شرح حال ارزشمند و مفصلی از دولت روم شرقی در قرن‌های یازده و دوازده و مناسبات آن دولت با صلیبی‌ها و همسایگان مسلمانش مثل سلجوقی‌ها بوده است. ژان کیناموس که کمی قبل از مرگ آنا کامنا زاده شده، بر آن تکمله‌ای نوشته که از مهم‌ترین ذیل‌ها بر الکسیاد است.

• تعداد جلد: ۱۴
  • نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:

نظر شما :