تبیین نقش هشام کلبی در فرهنگ و تمدن اسلامی

قیمت : ۶۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

هشـام بن محمد بن سائـب کلبی، از مفـاخر علـمی و سـرمایه‌های اجتـماعی شیعه و آثـار او از مواریـث برجامانده علوم اسلامی است. وی از دانشمندان برجسته عراق و از اصحاب امام صادق(ع) بود. نجاشی در کتاب رجال خود بر شیعه‌ بودن او تأکید دارد. از آثار مهم او جمهره‌النسب، نسب‌معد و یمن الکبیر، انساب‌الخیل، الاصنام، مثالب‌العرب و اسواق‌العرب باقی مانده است. دانشمندان و نویسندگان بعد از هشام به ‌صورت گسـترده از آثـار و اخبـار او اسـتفاده کرده‌اند. از ویژگی‌های بارز او نقشی است که در بسیاری از شاخه‌های علوم ‌اسلامی ـ به‌عنوان پیشرو و پایه‌گذار ـ داشته است، جایگاه وی در علومی همچون دین‌شناسی عرب، نسب‌نویسی اسب، تاریخ محلی حیره و جغرافیا قابل توجه است؛ اما چون بیشتر آثارش از میان رفته، نقش او نیز در تمدن اسلامی مغفول مانده است. تحقیق پیش‌رو با هدف تبیین نقش هشام در فرهنگ و تمدن اسلامی به بررسی زمینه‌های میراث علمی او با تکیه بر منابع موجود پرداخته است.

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۱ )