فرهنگ و تمدن مغرب اسلامی در عصر بنی مرین

قیمت : ۱۳۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

دولت ‌بنی‌مرین،کارنامه ارزنده‌ای را در همه زمینه‌ها برجای‌گذاشت. دوران حکومت آنان در مغرب هم‌زمان با آشفتگی‌های بزرگ در شرق و غرب عالم اسلامی بود. حمله ویرانگر مغول که شرق سرزمین‌های اسلامی را درنوردید و سقوط خلافـت عباسی، استـمرار جنگ‌های صلیـبی و آغـاز روند سقـوط اندلـس، نمونه‌های بـارز از این آشفتگی‌هاست. در این دوران کمتر می‌توان در بلاد اسلامی، منطقه‌ای آباد و باثبات یافت؛ اما مغرب عصر بنی‌مرین منطقه‌ای بود که در آن مردم و نخبگان می‌توانستند با آرامش زیست کنند. همین امنیت، مغرب اقصی را به مأمنی برای مهاجران فراوان (به‌ویژه نخبگان) از شرق اسلامی و اندلس تبدیل کرده بود. توسعه فعالیت‌های اقتصادی، رشد اصناف، صنایع و حمایت از بیشتر شاخه‌های علمی، از جمله علوم دینی و علوم طبیعی در کنار تکریم دانشمندان و گسترش نهادهای آموزشی، مغرب عصر بنی‌مرین را به کانون مهم علمی، فرهنگی و اقتصادی در غرب سرزمین‌های اسلامی بدل ساخت.

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۴ )