تاریخ سیاسی ــ اجتماعی مصر پس از اسلام

قیمت : ۱۴۵٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

سرگذشت رمزآلود سرزمین‌های اطراف نیل ریشه در اعماق تاریخ دارد. مصر از نخستین سکونتگاه‌های بشر بوده است که با ظهور امپراتوری‌های نوین، عصر تمدن باستانی آن پایان یافت. با اینکه پیش از فتح اسلامی، این کشور برای هزاران سال در حاکمیت رومی‌ها بود؛ اما ورود اسلام به این سرزمین موجب شد که سرنوشت مردمان ساکن در این ناحیه برای همیشه تغییر یابد. کنکاش درباره چگونگی ایجاد هویت جدید مصری‌ها موضوع اصلی کتاب حاضر است. پی‌جویی کیفیت ورود دین اسلام به این سرزمین و پیدا شدن هویت «عربی» مردم آن اقلیم و تأثیر متقابل حوادث مصر و خلافت اسلامی بر رخدادهای صدر اسلام از موضوعات قابل توجه مورخان و محققان بوده است. در این کتاب براساس منابع اصلی و تحقیقاتی تاریخ مصر، برای نخستین‌بار در ایران نوشتاری درباره دوران صدر اسلام در مصر نگارش یافته است. کتاب حاضر حوادث ۴۵ ساله دوران زمامداران صدر اسلام و امویان را از سال ۲۰ ـ ۶۴ ق شامل می‌شود. با توجه به اینکه آشنایی عمیق با ریشه‌های تاریخی، ملی و هویتی کشورهای دیگر می‌تواند بسترساز تصمیم‌گیری‌های درست‌تر باشد، امید است انتشار این اثر باب جدیدی از پژوهش را درباره مصر باز کند.

• نوبت چاپ: اول

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل: