عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه:

تعهد به حوزه علمیه مهم ترین ویژگی حجت الاسلام اسعدی بود

عضو هیئت علمی گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نخستین ویژگی مرحوم حجت الاسلام اسعدی را تعهد نسبت به حوزه علمیه دانست و افزود: ایشان هیچ گاه از خدمت به نهاد حوزه و رسالت حوزه علمیه که بر دوشش گذاشته شده بود، فاصله نگرفت.
تعهد به حوزه علمیه مهم ترین ویژگی حجت الاسلام اسعدی بود

به گزارش خبرنگار پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، سید محمود طیب حسینی عصر دوشنبه در مراسم بزرگداشت علمی مرحوم حجت الاسلام و المسلمین اسعدی اظهار داشت: حجت الاسلام دکتر اسعدی علم را با عمل گره زده و هر دو را توام با یکدیگر گرد آورده بود.
وی گفت: ایشان بیش از آنکه بخواهد با زبان، دیگران را راهنمایی کند، با عمل و رفتار خود دیگران را رهنما بود.
وی نخستین ویژگی مرحوم حجت الاسلام اسعدی را تعهد نسبت به حوزه علمیه دانست و افزود: ایشان هیچ گاه از خدمت به نهاد حوزه و رسالت حوزه علمیه که بر دوشش گذاشته شده بود، فاصله نگرفت و با وقت شناسی خدمات خود را به مراکز حوزوی ارائه می داد.
عضو هیئت علمی قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه بیان کرد: ایشان اخلاق در پژوهش را به نحو عالی رعایت و در طول عمر کوتاه خود آثار فاخری را به مجامع علمی عرضه کرد.
وی گفت: حجت الاسلام اسعدی در بعد علمی اهتمام بسیاری به نقد آثار مخالفان داشت و در بیشتر آثار، بحث های ایشان تطبیقی بین شیعه و اهل سنت بوده است.

کد تحریریه : ۱۱۱

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه حجت الاسلام و المسلمین دکتر محمد اسعدی حوزه علمیه شیعه