از مجموعه وبینارهای دین و مدیریت

پنجمین وبینار دین و مدیریت: تاثیر ادیان بر تصمیم گیری اخلاقی

۲۰ آبان ۱۴۰۰ | ۱۳:۵۴ کد : ۳۷۵۷۹ نشست‌ها و کرسی‌ها گروه مدیریت - نشست و کرسی
پنجمین وبینار دین و مدیریت: تاثیر ادیان بر تصمیم گیری اخلاقی

تاثیر ادیان بر تصمیم‌گیری اخلاقی در مجموعه وبینارهای دین و مدیریت با تحلیل و ترکیب صدها مطالعه بین‌المللی، چگونگی تاثیر ادیان بر تئوری و عمل مدیریت تبیین می‌گردد
این نشست یکشنبه 23 آبان 1400 ساعت 18:30 برگزار می شود و سخنران آن دکتر پویا پیرملکی است.

سرفصل‌های این نشست موارد زیر عنوان شده اند ۱- ابعاد دین و چگونگی تاثیرگذاری آنها بر تصمیم گیری اخلاقی( تحلیل مطالعات تجربی بین المللی)، و 2- تحلیل تئوری‌هایی که تاثیر دین بر تصمیم‌گیری اخلاقی را توضیح داده‌اند

علاقه مندان می توانند جهت ثبت نام، نام و نام خانوادگی، مرتبه دانشگاهی، نام دانشگاه و رشته تحصیلی خود را از طریق پیام‌رسان واتس اپ به شماره ۰۹۱۵۹۷۰۹۳۶۴ ارسال نمایید و از طریق لینک زیر در نشست شرکت کنند:

مجموعه 24 وبینار دین و مدیریت هر دوهفته یکبار به صورت مشترک توسط پژوهشکده مطالعات اسلامی دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  و در هر ماه برگزار می شود.

کلید واژه ها: دین تاثیر نشست تحلیل مدیریت تصمیم گیری