کرسی علمی ـ ترویجی

روش تحقیق گراندد تئوری و استفاده از آن در پژوهش ‏های قرآنی

روش تحقیق گراندد تئوری و استفاده از آن در پژوهش ‏های قرآنی

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، کرسی ترویجی «روش تحقیق گراندد تئوری و استفاده از آن در پژوهش های قرآنی» روز چهار شنبه 29 دی ماه  برگزار می شود.

این کرسی از سلسله نشستهای «در جستجوی روش شناسی اسلامی» است که توسط گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه طراحی شده است.

ارائه دهنده این کرسی دکتر محمد داوری عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی پژوهشگاه و دبیر آن دکتر علی رضا محمدی فرد پژوهشگر گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه است.

دکتر مهدی نصیری عضو هیات علمی گروه جامعه شناسی  و دکتر سید محمود طیب حسینی عضو گروه قرآن پژوهی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نیز  به عنوان ناقدان این کرسی ترویجی معرفی شده اند.

کرسی ترویجی «روش تحقیق گراندد تئوری و استفاده از آن در پژوهش های قرآنی» روز چهار شنبه 29 دی ماه از ساعت 9 تا 11 به صورت حضوری و مجازی در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه  و آدرس مجازی https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting1  برگزار می شود.