نشست علمی

نشست بررسی ابعاد اجتماعی فرهنگی وقایع اخیر کشور برگزار شد

۱۱ آبان ۱۴۰۱ | ۲۰:۱۷ کد : ۳۷۸۷۰ نشست‌ها و کرسی‌ها اخبار
نشست بررسی ابعاد اجتماعی فرهنگی وقایع اخیر کشور و راهبردها و راهکارهای آن، در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
نشست بررسی ابعاد اجتماعی فرهنگی وقایع اخیر کشور برگزار شد

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه، نشست بررسی ابعاد اجتماعی فرهنگی وقایع اخیر کشور(راهبردها و راهکارها) و ارائه گزارشی از واقعیات میدانی اعتراضات و اغتشاشات اخیر امروز چهارشنبه 11 آبان ماه از ساعت 9 تا 15:30 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار شد.
در بخش اول این نشست، دکتر مجید کافی در رابطه با موضوع انقلاب؛ ویژگی‌ها، چالش‌ها و راهکارها به سخنرانی پرداخت و در ادامه حجت‌الاسلام  والمسلمین دکتر عبدالحسین مشکانی سبزواری راهکارهای برون رفت از آسیب‌های روایتگری رسانه‌ای اغتشاشات اخیر را شرح داد.
سپس حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر محمد کاویانی صحبت‌هایی با موضوع نگاهی روانشناختی به مسائل اجتماعی اخیر کشور و راهبردها و راهکارهای آن داشت، پس از وی حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسین جوان آراسته بایسته‌های تحول فرهنگی در دانشگاه‌ها را شرح داد و در پایان بخش اول نیز حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر حسین بستان نجفی به تشریح و تحلیل بعد جنسیتی اغتشاشات اخیر پرداخت.
در بخش دوم این نشست که بعدازظهر برگزار شد، آیت‌الله شیخ محمد سند راهکارهای مواجهه با چالش حجاب از منظر فقه اجتماعی را تشریح کرد.

کد تحریریه : ۹۶

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: پژوهشگاه حوزه و دانشگاه نشست وقایع اخیر کشور( راهبردها و راهکارها)

آخرین ویرایش۲۷ آذر ۱۴۰۱