مرکز خانواده با همکاری خبرگزاری ایکنا برگزار می کند:

پاسخ سؤالات تربیت کودک را از زبان دکتر مسعود جان‌بزرگی بشنوید

طی جلسه پرسش و پاسخ،‌ «تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی» تبیین شد.
این سلسله جلسات پرسش و پاسخ‌ با عنوان «تربیت فرزند براساس رویکرد درمان معنوی» برگزار شده است که این گفت‌وگوها، دوشنبه هر هفته در همین صفحه منتشر می‌شود. مخاطبان می توانند با نشاندارکردن این صفحه،‌ مطالبی را که هر هفته منتشر می شود را در قسمت «اخبار مرتبط» مشاهده کنند.
پاسخ سؤالات تربیت کودک را از زبان دکتر مسعود جان‌بزرگی بشنوید

دکتر مسعود جانبزرگی

به گزارش ایکنا از قم، تربیت کودک بدون شک مهم‌ترین و سخت‌ترین وظیفه والدین است و امروزه روش‌های تربیت فرزند آن‌قدر متنوع است که عدم اطلاع از شیوه‌های تربیتی صحیح می‌تواند در خروجی رفتار فرزندمان مشاهده شود.
در همین راستا و براساس اطلاع‌رسانی که پیش از این در صفحات مجازی خبرگزاری ایکنا انجام شده بود، مخاطبان پرسش‌های خود را در زمینه تربیت کودک مطرح کردند و پس از دسته‌بندی سؤالات در بخش‌های مختلف در این حوزه با مسعود جان‌بزرگی، «مبدع رویکرد درمان معنوی خداسو» و سیدمیلاد اوصیاء، مجری و کارشناس به گفت‌وگو نشستیم.

کلید واژه ها: تربیت معنوی تربیت فرزند مسعود جان بزرگی ، درمانگری ، روانشناسی ، درمان معنوی ، درمان معنوی خداسو ، پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ، درمان ، معاد پرسش پاسخ تربیت ایکنا کودک اطلاع گزارش مسعود