درآمدی بر دانش مفردات قرآن

مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : چهاردهمین همایش کتاب سال حوزه ، ۹۱ ،برگزیده
قیمت : ۵۹۰٬۰۰۰ ریال

این اثر در دو بخش تنظیم شده است. بخش نخست در نه فصل به مباحث نظری مفردات قرآن اختصاص یافته که این مباحث را در تفسیر بررسی می‌کند: منابع معنی‌شناسی کلمات قرآن، نقش ترادف، اشتراک لفظی، اضداد، وجوه و نظائر، ‌اشتراک معنوی، چند معنایی، معربات و لهجه‌های مختلف قبائل عربی. در این بخش تلاش شده با ذکر مثال‌های قرآنی به مباحث کتاب جنبه کاربردی بخشیده و مطالعه آن برای خواننده دلنشین گردد. بخش دوم کتاب به معنی‌شناسی پنج واژه اساسی، خشیت، ذنب، ظنّ، سقی و قیامت اختصاص دارد. در معنی‌شناسی این واژه‌ها، تکیه اصلی بر فرهنگ عربی و قرآن کریم بوده است به گونه‌ای که یک دانشجوی کارشناسی ارشد بتواند به صورت روشمند با تأمل و دقت در کاربردهای لغوی یک واژه و با تکیه بر سیاق آیات مشتمل بر آن واژه به اجتهاد در معنای لغت بپردازد.

• نوبت چاپ: دهم

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۱۸ )

نظر شما :

فاطمه ۲۳ تیر ۱۴۰۰ | ۱۰:۳۸
سلام من با توجه به فایلی که از کتاب گذاشتین کتاب سفارش دادم ولی این کتابی که به دستم رسیده نیست و تفاوت داره میخوام برگردونم کتاب رو تازه دو جلد هم سفارش دادم ممنون میشم راهنماییم کنین
پاسخ مدیر سایت ۲۷ تیر ۱۴۰۰ | ۱۱:۱۸

سلام لطفا تماس بگیرین