تربیت زیبایی‌شناختی از دیدگاه اسلام

قیمت : ۲٬۲۰۰٬۰۰۰ ریال
فایل pdf رایگان کتاب - ۳۰ ص اول : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

تربیت زیبایی‌شناختی یکی از ساحت‌های مهم و جذاب تربیت است و نقش آن  در سه حوزه بسیار اساسی است: حوزه شناختی و آموزشی، حوزه رشد عواطف و احساسات، و حوزه بارور ساختنِ خلاّقیّت و ابتکار. ازاین‌رو، فرایند تربیت با چشم‌پوشی از تربیت زیبایی‌شناختی، ناقص و ناکارآمد خواهد ماند و درعمل، به معنای نادیده ‌انگاشتن برخی از ابعاد و شئون وجودی انسان خواهد بود. دین مبین اسلام به‌لحاظ توجّهِ جامع و عمیق به شئون مختلف وجود انسان، در بابِ زیبایی و حیطه‌های گوناگون آن بسیار سخن گفته است. آموزه‌های این دین آدمی را با افق‌های بی‌کران زیبایی و فضاهای دست‌نایافتۀ بشری آشنا می‌سازد و او را تا بدانجا می‌بَرد که با پای اندیشۀ خود هرگز نمی‌تواند بدان راه یابد. در این اثر که در قالب هفت فصل تدوین یافته، افزون بر اشاره به سیر تاریخی زیبایی‌شناسی و چیستی و هستیِ زیبایی و بیان رویکردهای زیبایی‌شناختی، تلاش می‌شود تا مبانی،  اهداف، اصول، و روش تربیت زیبایی ــ شناختی از دیدگاه اسلام بررسی و تحلیل و تبیین گردد.

ارسال با ایمیل:
( ۱ )