کرسی علمی ترویجی

حکمت عملی به مثابه فلسفه علوم انسانی

حکمت عملی به مثابه فلسفه علوم انسانی

کرسی ترویجی «حکمت عملی به مثابه فلسفه علوم انسانی» توسط گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه روز چهارشنبه 20 بهمن برگزار می شود.

این کرسی با هدف ارائه دیدگاه روش شناختی اصیلی بر خصوص علوم انسانی به عنوان حکمت عملی مبتنی بر اندیشه حکیمان مسلمان، توسط دکتر هادی موسوی، عضو هیات علمی گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه ارائه می شود ؛

ناقدین این رویداد علمی دکتر حسین کلباسی، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه  طباطبایی و دکتر محمد فتحعلیخانی، عضو هیات علمی گروه فلسفه و کلام پژوهشگاه حوزه و دانشگاه هستند.

دبیری علمی این کرسی را دکتر سیدحمیدرضا حسنی، هیات علمی گروه فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه  به عهده دارد.

کرسی ترویجی حکمت عملی به مثابه فلسفه علوم انسانی روز چهارشنبه 20 بهمن 1400 از ساعت 10 تا 12 در پژوهشگاه حوزه و دانشگاه برگزار می شود. این رویداد از طریق لینک https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting1  به صورت مجازی قابل استفاده است.

کلید واژه ها: علمی هیات علمی علمی گروه علمی گروه فلسفه فلسفه گروه فلسفه هیات علمی گروه فلسفه فلسفه علوم فلسفه علوم انسانی فلسفه علوم انسانی پژوهشگاه

آخرین ویرایش۳۰ بهمن ۱۴۰۰