سیره تربیتی پیامبر صل الله علیه و اهل‌بیت علیه السلام (جلد اول) تربیت فرزند

زبان های در دسترس : فارسی
تعداد صفحات : ۲۱۲
مرحله تولید : چاپ شده
برگزیده : برتر ، سومین کنگره دبیرخانه دین پژوهان ، 1380 شایسته تقدیر ، سیزدهمین کتاب سال دانشجویی ، 1385
قیمت : ۴۲۰٬۰۰۰ ریال
فایل ۳۰ صفحه اول کتاب رایگان : دانلود فایل
خرید آنلاین کتاب

پیامبر اکرم (ص) و اهل‌بیت (ع) انسان‌های نمونه‌ای هستند که هدف خداوند متعال از خلقت را به صورت عینی در پیش دید جهانیان قرار داده‌اند. بر ماست که به این اسوه‌های کامل اقتدا کنیم و در همه عرصه‌های زندگی با پیروی از آنها راحت‌تر و سریع‌تر به مقصد اعلای انسانیت برسیم. یکی از عرصه‌های زندگی که اهمیت ویژه‌ای دارد و در رسیدن ما و رساندن دیگران به مقصود مؤثر است، عرصه تعلیم و تربیت است. این کتاب بر آن است که در میدان تربیت، به ویژه تربیت کودکان، با توجه به سیره پیامبر (ص) و اهل‌بیت (ع) به اصول و روش‌هایی دست یابد که سرمشق و راهگشای والدین و مربیان باشد.

• نوبت چاپ: چاپ چهاردهم (ویراست سوم)

دانلود فایل 30 صفحه اول کتاب به طور رایگان یا فایل 30 صفحه اول کتاب را به طور رایگان دانلود کنید

ارسال با ایمیل:
( ۱۸ )